"Hjelper med hemoroider kløe, smerte, blødning,
hemoroider prolaps og hevelse"

Hemoroidebehandling

hemorrhoid

Under slimhinnen og huden i anus, der huden blir slimete, er det en rekke vener, og venene ser ut som små klumper.

I enkelte situasjoner kan venene som ligger rundt anus bli oppsvulmet, og danne store klumper, slik at de er synlige gjennom huden og slimhinnen i anus. Disse oppsvulmede klumpene kalles hauger eller hemoroider.

Hemoroide rammer vanligvis personer som har arbeid som krever at de sitter stille i lange perioder, de som har uregelmessige måltidsmønstre og dårlig kosthold, de som tilsetter mye krydder i maten (særlig pepper). De har vanligvis forstoppelser og har alltid en tendens til å ha tarmbevegelser. Folk som har jobber som er en konstant belastning på anus, som de som spiller blåseinstrumenter, jobber i glass- eller flaskefabrikker, lider nesten alltid av hemoroider. Gamle mennesker som har problemer under vannlating på grunn av forstørret prostata har vanligvis problemer med forholdsvis store hemoroider.

Dette settet med vener svulmer opp, hos kvinner, ved graviditet, og forårsakes av trykk fra livmoren og barnets hode mot bekkenveggvenene.

Oppsvulming av hemoroider i anusslimhinnen danner buler. Fordypninger mellom bulene lagrer opp noe avføring, og dette fører til konstant irritasjon og hevelse i slimhinnen, som igjen fører til følelsen av varme i anus. Dette blir ofte fulgt av uutholdelig kløe. Konstant kløe forårsaker lesjoner og eksem som forverrer kløen, som bare forsvinner etter at hemoroidene er kurert.

Blokkert blodtilførsel og slimhinnebetennelse forårsaker ofte at blodet i hemoroidene koagulerer. Koagulert blod stanser blodsirkulasjonen til hemoroidene, som får dem til å krympe og falle av. På denne måten kurerer hemoroider seg selv. Men det kan skje at en klump blir betent og hardner.

Hemoroider faller ut av anus og blir klemt mellom slimhinnen og setemuskelen. Bulene blir oppsvulmet, mørkerøde, de blir stive og fører til lesjoner på vevet som er veldig smertefulle. Analslimhinnene avgir rød væske. Sterke smerter gjør magebevegelser vanskelig. Behandling reduserer oppsvulming, buler krymper og blir til stivt arr som ligner på vorter som omgir anus. Hvis disse klumpene blir infisert kan de føre til kraftig blodforgiftning som kan være dødelig.

Stiv avføring og anstrengelse under tarmbevegelser forårsaker ofte blødninger fra hemoroider. Fra skadede hemoroider drypper eller renner det blod. Blødende hemoroider forårsaker ofte anemi.

Pasienter som lider av hemoroider er veldig følsomme og nervøse. Deler av behandlingen for hemoroider er en korrekt diett som vil forhindre forstoppelse og mykne avføringen. Dietten bør bestå av fiberrik kost som frukt og rå grønnsaker og grove kornprodukter. Krydret mat, røkt kjøtt og fet mat bør unngås, i tillegg til alkohol. Videre skal pasientene praktisere analhygiene og vaske anus med såpe og vann etter hver avføring. Vi anbefaler å bruke antihemoroidebalsam i henhold til de gitte instruksjonene.


Bestill balsam mot hemoroider

ekobalm
  • Enkelt og effektivt
  • Bare naturlige ingredienser
  • Ingen motindikasjoner

Hvor skal vi SENDE
din balsam ?

Ditt navn:
E-postadresse:
Adresse:
Sted:
Postnummer:
Land:
paypal